Κατηγορίες
Υγεία

Welltone – θεραπεία για την υψηλή πίεση του αίματος χωρίς συνταγή

Welltone
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΆ ΤΗΝ ΥΠΈΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΆ ΤΗΣ


👍 Εξομαλύνει την αρτηριακή πίεση με φυσικό τρόπο
👍 Αποκαθιστά την ελαστικότητα των αγγείων
👍 Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα
👍 Προστατεύει από τα εμφράγματα και εγκεφαλικά

Η υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση) προκαλεί σοβαρή βλάβη στην υγεία πολλών ανθρώπων. Η ομάδα κινδύνου περιλαμβάνει γυναίκες και άνδρες 35+, που εκτίθενται σε ορισμένους παράγοντες. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό ισχύει για την κατανάλωση αλκοόλ, το υπερβολικό βάρος, την αθηροσκλήρωση, το κάπνισμα, τον καθιστικό τρόπο ζωής και άλλες περιστάσεις. Μπορεί να μας πάρει πολύ χρόνο για να απαριθμήσουμε τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με τη χρόνια υπέρταση. Οι πιο σοβαρές μορφές θεωρούνται το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η οξεία καρδιακή ανεπάρκεια, το εγκεφαλικό επεισόδιο ή η στεφανιαία νόσος.

Πολλοί Ευρωπαίοι ειδικοί λένε ότι η καθημερινή χρήση ειδικών συμπληρωμάτων βιταμινών με βάση φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, σε συνδυασμό με αλλαγές στον τρόπο ζωής και τη διατροφή, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων το συντομότερο δυνατό. Από αυτή την άποψη, αποφασίσαμε να φτιάξουμε το Welltone Αξιολόγηση, το οποίο θα βοηθήσει στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της χρήσης αυτού του προϊόντος στην πρόληψη και τη θεραπεία της υπέρτασης.

Welltone – περιγραφή, τιμή, αγοράστε, παραγγείλετε, παράδοση

Welltone Συμπλήρωμα διατροφής για υπέρταση είναι 30 ml υγρών σταγόνων σε ένα φιαλίδιο. Διατίθεται στο εμπόριο ως φυσική θεραπεία για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας. Ο κατασκευαστής υπόσχεται ότι όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, είναι δυνατές βελτιώσεις στην ευημερία σε διάφορους τομείς:

  • Μείωση της αρτηριακής πίεσης στο όριο, που θεωρείται ασφαλές για την ηλικία του ασθενούς.
  • Αποκατάσταση της φυσιολογικής κυκλοφορίας του αίματος.
  • Καθαρισμός αιμοφόρων αγγείων από πλάκες χοληστερόλης.
  • Εξάλειψη κρίσεων υπέρτασης – πονοκέφαλος, ζάλη, ναυτία, εφίδρωση των άκρων και ούτω καθεξής.
  • Προστατευτικές ιδιότητες για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου καρδιακής ανεπάρκειας, εγκεφαλικού και εμφράγματος.

Με την επίσκεψη στον επίσημο ιστότοπο του πωλητή αυτού του προϊόντος, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές του. Το καθήκον μας είναι να αναλύσουμε τη σύνθεση των φαρμακευτικών φυτών που περιλαμβάνονται σε αυτό και να αξιολογήσουμε τον πιθανό βαθμό αποτελεσματικότητας.

Το Welltone συστατικά μπορεί να ονομαστεί ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των σταγόνων. Εάν πιστεύετε στον καθορισμένο κατάλογο των εισερχόμενων συστατικών, τότε το προϊόν μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί ως ένα από τα ασφαλέστερα αντιυπερτασικά φάρμακα στην αγορά.

Όπως συμβαίνει με πολλά άλλα συμπληρώματα διατροφής για την υπέρταση, το κύριο δραστικό συστατικό εδώ είναι ο ΚΡΑΓΟΣ. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα καταπληκτικά φρούτα στο Διαδίκτυο. Θέλουμε απλώς να τονίσουμε ότι οι μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του κράταιγου έχουν επανειλημμένα αποδειχθεί επιστημονικά. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό αφορά την αποκατάσταση του φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα στεφανιαία αγγεία.

Χάρη στο εκχύλισμα Δάφνης, η ευεργετική δράση του Welltone για τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης γίνεται ακόμα πιο γρήγορη. Αυτή η ουσία βελτιώνει την εκροή αίματος, αποτρέπει την εμφάνιση κιρσών και αιμορροΐδων, βοηθά στην αποκατάσταση του φυσιολογικού μεταβολισμού. Λόγω της ήπιας καθαρτικής και διουρητικής δράσης, το φύλλο δάφνης απομακρύνει τις τοξίνες και συμβάλλει στη μείωση του φορτίου στον καρδιακό μυ.

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1 είναι μια πηγή βασικών μικρο- και μακροστοιχείων που είναι απαραίτητα για τη ρύθμιση του καρδιαγγειακού συστήματος, την αποκατάσταση της ελαστικότητας των αγγείων και τη διατήρηση της ισορροπίας νερού-αλατιού.

Η L-ARGININE περιλαμβάνεται στα περισσότερα συμπληρώματα ανδρικής υγείας και στυτικής δυσλειτουργίας. Αυτή η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού η L-αργινίνη έχει φυσική αγγειοδιασταλτική δράση λόγω της απελευθέρωσης NO2 (νιτρικό οξείδιο).

Το ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ είναι πηγή βιταμίνης C, χάρη στην οποία το Welltone σταγόνες μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην αποκατάσταση της υγείας των εσωτερικών οργάνων και στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Και το τελευταίο συστατικό είναι το LEMON BALM. Αυτή η ουσία έχει ηρεμιστική δράση, ανακουφίζει από κρίσεις αρρυθμίας, βελτιώνει την αναπνοή και τον κορεσμό των κυττάρων και των ιστών με οξυγόνο.

Welltone προσωπική εμπειρία:

Είχα προβλήματα με την υπέρταση. Ο γιατρός είπε ότι μπορώ να διορθώσω την κατάσταση πριν η ασθένεια γίνει χρόνια. Για να το κάνω αυτό, μου συμβούλεψαν να μειώσω την πρόσληψη αλατιού, να σταματήσω το αλκοόλ και το κάπνισμα, να προσθέσω υγιεινή άσκηση και να πάρω αυτές τις σταγόνες. Μετά από 14 ημέρες χρήσης του προϊόντος, ξέχασα τις αιχμές της αρτηριακής μου πίεσης. Ο ύπνος βελτιώθηκε, οι πονοκέφαλοι και η ευερεθιστότητα εξαφανίστηκαν. Το μόνο κρίμα είναι ότι το Welltone φαρμακείο και πρέπει να περιμένετε την παραγγελία για 5 ημέρες.

Όπως μάθαμε, το Welltone παραγγείλετε ηλεκτρονικά διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή και μπορεί να αποσταλεί εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Για τη συμπλήρωση της αίτησης, κάθε αγοραστής πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και είναι καλύτερα να συντονίσει πρώτα τη θεραπεία του με γιατρό. Το προϊόν έχει περάσει επιτυχώς κλινικές δοκιμές και είναι ένα από τα καλύτερα.

Το Welltone τιμή υποδεικνύεται στον επίσημο ιστότοπο, επισκεπτόμενος τον οποίο μπορείτε να υποβάλετε αίτηση online αυτήν τη στιγμή. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για λόγους ανάγνωσης.

Όλοι όσοι θέλουν Welltone αγοράστε στην Ελλάδα μπορούν να το κάνουν εδώ: