Κατηγορίες
Υγεία

Owl Vision Pro – συσκευή νυχτερινής όρασης

Owl Vision Pro
Δείτε καθαρά στο 100% σκοτάδι


👍 Χρήση ημέρας και νύχτας
👍 Ρυθμιζόμενο υπέρυθρο 7 επιπέδων
👍 4x οπτικό και 5x ψηφιακό ζουμ
👍 Καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο Full HD
👍 Αδιάβροχο και Αδιάβροχο
👍 Ιδανικό για Παρατήρηση Άγριας Ζωής, Σπίτι

Η επιλογή μιας συσκευής νυχτερινής όρασης για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, του κυνηγιού ή του ψαρέματος είναι πάντα αρκετά δύσκολη. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας διαφορετικών μοντέλων, τροποποιήσεων και ταξινομήσεων αυτών των συσκευών, ένας άπειρος χρήστης μπορεί να έχει διάφορες ερωτήσεις. Επιπλέον, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες της συσκευής, που δηλώνονται από τον κατασκευαστή, δεν αντιστοιχούν πάντα στα πραγματικά αποτελέσματα της εφαρμογής της. Σήμερα θα μιλήσουμε για τους πιο δημοφιλείς τύπους μοντέλων που θα σας επιτρέψουν να κάνετε τη σωστή επιλογή. Επιπλέον, θα κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση του μοντέλου OwlVision Pro, το οποίο περιλαμβάνεται στο φετινό μπεστ σέλερ.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συσκευών νυχτερινής όρασης: μονόοπα, γυαλιά και κιάλια.

Τι είναι το μονόφθαλμο; Αυτή η συσκευή, η οποία είναι μια μονάδα με ένα μάτι και έχει σχεδιαστεί για προσανατολισμό στο σκοτάδι. Ένα μονόφθαλμο υψηλής ποιότητας σάς επιτρέπει να βλέπετε αντικείμενα και αντικείμενα που βρίσκονται σε διαφορετικές αποστάσεις από την τρέχουσα τοποθεσία σας. Πιο επαγγελματικά μοντέλα είναι επίσης εξοπλισμένα με σύστημα υπέρυθρης δέσμης, οπτικό ζουμ και άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Το μονόφθαλμο προσελκύει την προσοχή λόγω του συμπαγούς του μεγέθους, της εύκολης χρήσης του. Από την άλλη πλευρά, σε αντίθεση με τα γυαλιά νυχτερινής όρασης, το μονόφθαλμο δεν είναι πολύ άνετο στη χρήση, καθώς το ένα χέρι θα είναι συνεχώς απασχολημένο για να κρατά αυτήν τη συσκευή.

Τα γυαλιά νυχτερινής όρασης σάς επιτρέπουν να βλέπετε στο σκοτάδι, αλλά δεν απαιτούν πρόσθετες βάσεις. Κατά κανόνα, τοποθετούνται στο κεφάλι και σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε εύκολα στο διάστημα, ελευθερώνοντας τα χέρια σας. Φυσικά, αυτή είναι μια πιο μοναδική λύση, αλλά κατά κανόνα, τα γυαλιά δεν δίνουν μια κανονική προσέγγιση της εικόνας και η λειτουργικότητά τους μειώνεται σημαντικά.

Τα κιάλια νυχτερινής όρασης είναι μία από τις καλύτερες και πιο ευέλικτες λύσεις. Από τεχνική άποψη, αυτός ο τύπος συσκευής έχει τα ευρύτερα και πιο μοναδικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση σε διάφορες συνθήκες. Ένα από τα καλύτερα μοντέλα αυτής της κατηγορίας θεωρείται επί του παρόντος Owl Vision Pro συσκευή νυχτερινής όρασης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο μοντέλο που διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα διατίθεται σε τιμή ευκαιρίας στην αγορά.

Owl Vision Pro – περιγραφή, τιμή, αγοράστε, παραγγείλετε, παράδοση

Owl Vision Pro είναι ένα κιάλι βαρέως τύπου που σας επιτρέπει να πλοηγείστε το σούρουπο και στο 100% σκοτάδι. Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με πολλά συστήματα και λειτουργίες που δεν διαθέτουν οι ανταγωνιστές. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και ανθεκτικά στις κρούσεις. Η συσκευή έχει μικρό μέγεθος και μικρό βάρος, επομένως είναι ιδανική για κάμπινγκ, κυνήγι, ψάρεμα, παρακολούθηση άγριας ζωής ή ως σύστημα ασφαλείας στο σπίτι. Και το πιο σημαντικό, αυτό το Owl Vision Pro τιμή είναι φθηνότερο από άλλα ανάλογα.

Owl Vision Pro περιγραφή:

1. Νυχτερινή και ημερήσια όραση.

Χάρη στη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών Owl Vision Pro Ελλάδα παρέχει την ορατότητα στατικών και κινούμενων αντικειμένων σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι. Αυτό καθιστά εύκολη την πλοήγηση στο έδαφος ακόμα και τη νύχτα. Όταν μεταβείτε στη λειτουργία “Ημέρα”, η λειτουργία νυχτερινής όρασης θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως κανονικά κιάλια.

2. Υπέρυθρες.

Το σύστημα διαθέτει 7 λειτουργίες για τη ρύθμιση της έντασης της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Αυτό καθιστά δυνατή τη διάκριση ζωντανών αντικειμένων (άνθρωποι, ζώα) από αντικείμενα με μέγιστη ακρίβεια. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας αντιδρά στην κίνηση και μπορεί να ξεκινήσει την εγγραφή βίντεο τη στιγμή που ζώα ή άνθρωποι μπαίνουν στο κάδρο.

3. Τρίποδα.

Ένας άλλος λόγος για αυτό Owl Vision Pro παραγγείλετε είναι η παρουσία ενός ειδικού πτυσσόμενου τρίποδου, στο οποίο μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε αυτήν τη συσκευή και να παρέχετε φωτογράφηση άγριας ζωής 24/7. Όταν είναι διπλωμένο, το τρίποδο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και χάρη στους ειδικούς συνδετήρες, συγκρατεί με ασφάλεια τη συσκευή νυχτερινής όρασης σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

4. Φωτογραφία και βίντεο.

Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με λειτουργία εγγραφής βίντεο Full HD, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εγγραφή βίντεο ή λήψη φωτογραφιών σε χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Αυτό είναι ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό, χάρη στο οποίο σίγουρα δεν θα χάσετε τις πιο σημαντικές στιγμές.

5. Οπτικό/Ψηφιακό ζουμ

Εάν αποφασίσετε Owl Vision Pro αγοράστε στην Ελλάδα, σημειώστε μια άλλη χρήσιμη λειτουργία. Η συσκευή διαθέτει οπτικό ζουμ 4x, καθώς και ψηφιακό ζουμ 5x. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε μεγέθυνση, να βλέπετε αντικείμενα που βρίσκονται μακριά από την τοποθεσία λήψης, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή εικόνα.

6. Αδιάβροχο σώμα.

Το σώμα της συσκευής διαθέτει υψηλό βαθμό προστασίας από την υγρασία και τη σκόνη, καθώς και από μηχανικές βλάβες. Αυτή είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία.

Δεν μπορέσατε να βρείτε το Owl Vision Pro κατάστημα; Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει μια απλή σύσταση: παραγγείλετε το αρχικό μοντέλο ηλεκτρονικά. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή και κάντε μια παραγγελία στον ιστότοπο αυτήν τη στιγμή. Owl Vision Pro παράδοση πραγματοποιήθηκε εντός λίγων ημερών.