Κατηγορίες
Υγεία

Alkotox – φυσική θεραπεία για τον αλκοολισμό

Alkotox
ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!


👍 Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
👍 Αναγεννά τα κατεστραμμένα κύτταρα του ήπατος
👍 Απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα
👍 Καταπραΰνει το νευρικό σύστημα
👍 Καμία μυρωδιά ή γεύση

Alkotox σταγόνες έχουν υγρή σύσταση, διάφανη δομή χωρίς γεύση και οσμή. Αυτή είναι μια καθολική φόρμουλα για άτομα που πάσχουν από αλκοολισμό, ανεξάρτητα από το στάδιο. Τα ενεργά συστατικά της φόρμουλας, όταν καταναλώνονται, προκαλούν σωματική αποστροφή στο αλκοόλ, βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων στέρησης και στην απαλλαγή από τον εθισμό στο αλκοόλ μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το προϊόν περιλαμβάνει μόνο 100% φυτικά συστατικά, επομένως είναι ασφαλές για άτομα όλων των ηλικιών και παθήσεων υγείας. Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι η θεραπεία του αλκοολισμού με αυτό το φυσικό φάρμακο είναι δυνατή με πολλούς τρόπους: αυτοχορήγηση σταγόνων ή μη εμφανής προσθήκη σε τρόφιμα ή ποτά χωρίς τη γνώση του ασθενούς. Έτσι, ακόμα κι αν ένα άτομο αρνηθεί τη θεραπεία, μπορείτε να το βοηθήσετε αθόρυβα προσθέτοντας ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Alkotox – περιγραφή, τιμή, αγοράστε, παραγγείλετε, παράδοση

Όταν σχεδιάσαμε το Alkotox Αξιολόγηση, ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί σχετικά με τα πιθανά οφέλη αυτού του προϊόντος. Αλλά μετά από προσεκτική ανάλυση των κριτικών πελατών και ειδικών, καθώς και τη μελέτη των συστατικών που περιλαμβάνονται στις σταγόνες, η γνώμη μας για αυτό το προϊόν έχει αλλάξει δραματικά. Προφανώς, έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα βιταμινών, που δημιουργήθηκε ειδικά για την εξάλειψη των αιτιών του αλκοολισμού και όχι μόνο των εμφανών συμπτωμάτων. Λόγω της φυσικής δομής των σταγόνων δεν προκαλούν παρενέργειες ή εθισμό. Μπορείτε να νιώσετε τη βελτίωση από τις πρώτες μέρες, καθώς και να εδραιώσετε τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τη βοήθεια άλλων μεθόδων θεραπείας του αλκοολισμού. Η φόρμουλα όχι μόνο μπλοκάρει την επιθυμία να πίνετε αλκοόλ, αλλά επίσης ξεκινά τη διαδικασία αποτοξίνωσης των ηπατικών κυττάρων και των εσωτερικών οργάνων από τα προϊόντα αποσύνθεσης των ποτών που περιέχουν αλκοόλ.

Alkotox προσωπική εμπειρία δείχνει ότι ήδη λίγες μέρες μετά την έναρξη χρήσης του προϊόντος, υπάρχουν πραγματικές αλλαγές στη συμπεριφορά ενός εθισμένου στο αλκοόλ, παρά τη χρονική διάρκεια και τη σοβαρότητα του προβλήματός του. Τα ενεργά συστατικά καθαρίζουν πλήρως το σώμα από τις τοξίνες, ομαλοποιούν την αρτηριακή πίεση, ανακουφίζουν από τα συμπτώματα στέρησης και τον νευρικό τρόμο. Το σύμπλεγμα βιταμινών βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος των εγκεφαλικών κυττάρων, έχει μια απογοητευτική επίδραση και βγάζει ένα άτομο από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ειδικές ουσίες που βασίζονται σε φυτικά εκχυλίσματα σχηματίζουν δυσανεξία στο αλκοόλ. Τώρα, μόλις κάποιος θελήσει να πιει, και μόνο με τη θέα ή τη μυρωδιά του αλκοόλ, θα έχει ένα αίσθημα ναυτίας και αηδίας. Η σταδιακή άρνηση κατανάλωσης αλκοόλ θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των χαμένων νευρικών συνδέσεων στον εγκέφαλο, στη βελτίωση της συνείδησης και στην επιστροφή στην κανονική ζωή. Το προϊόν βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων του κυκλοφορικού συστήματος, στη βελτίωση της κατάστασης των τριχοειδών αγγείων και των αιμοφόρων αγγείων και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική θεραπεία εάν:

  • Εσείς ή οι συγγενείς σας πάσχετε από αλκοολισμό.
  • Υπήρχε η επιθυμία να απαλλαγούμε από μια κακή συνήθεια για πάντα.
  • Θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ζωή και να την απολαύσετε.
  • Απογοητεύτηκαν με άλλες μεθόδους θεραπείας του αλκοολισμού και αποφάσισαν να απαλλαγούν επιτέλους από αυτό το πρόβλημα.

Alkotox για να κόψετε το αλκόολ τραβήξτε την προσοχή με 100% φυσικό περιεχόμενο. Το δραστικό σύμπλεγμα περιέχει μόνο οργανικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τη θεραπεία του αλκοολισμού, αλλά και ως προφυλακτικό για την αποτοξίνωση του ήπατος και των νεφρών.

Alkotox συστατικά:

Το εκχύλισμα θυμαριού θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα. Βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και αποκαθιστά τα υγιή ορμονικά επίπεδα.

Η ρίζα του γαϊδουράγκαθου θεωρείται εξίσου αποτελεσματικό φαρμακευτικό φυτό που έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα, γι’ αυτό και το Alkotox φυσική θεραπεία για τον αλκοολισμό ανακουφίζει καλά από την ευερεθιστότητα και έχει ηρεμιστική δράση. Οι βελτιώσεις θα είναι ορατές από τις πρώτες μέρες.

Χάρη στη ρίζα γλυκόριζας, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνεται το υπερβολικό υγρό από το σώμα και βελτιώνεται η ισορροπία νερού-αλατιού. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα και να επιταχύνετε την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων.

Το εκχύλισμα δυόσμου έχει καταπραϋντική δράση, εξαλείφει τις επιπτώσεις του hangover και τα συμπτώματα στέρησης. Ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το σώμα από τις επιπτώσεις του αλκοόλ και να εξαλείψετε την ψυχολογική επιθυμία για τη χρήση του.

Τώρα απομένει να καθορίσουμε πού μπορείτε Alkotox αγοράστε στην Ελλάδα;

Πόσο καιρό χρειάζεται να πάρω αυτές τις σταγόνες για να έχω αποτελέσματα; Η διάρκεια του μαθήματος είναι 30 ημέρες, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί κατόπιν συνεννόησης με γιατρό.

Μπορώ να αγοράσω Alkotox φαρμακείο; Όχι, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής δεν πωλείται στα φαρμακεία. Μπορείτε να Alkotox παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να λάβετε παράδοση κατ’ οίκον σε λίγες μέρες.

Είναι ασφαλές για το σώμα μου; Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι η χρήση του συμπληρώματος διατροφής σύμφωνα με τη συνιστώμενη δοσολογία είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία.

Πόσο κοστίζει; Alkotox τιμή παρατίθεται στον ιστότοπο του πωλητή. Ελέγξτε αυτές τις πληροφορίες εδώ: